Lichaam

Geniet iedere dag weer van de lichaamsverzorgingsproducten van Sabon: body lotions, body crèmes, body boters, luchtige sorbets of oliën om de huid te kalmeren en hydrateren.

Met zijn aanbod van body producten, Sabon biedt elke vrouw body care aangepast aan zijn huid en verlangens.

Hydrateren is de eerste stap schoonheid. Wat in de ochtend, na het douchen 's avonds voor het slapen gaan, dit keer in de huidverzorging is uniek voor elke vrouw. Daarom Sabon heeft een breed scala aan lichaamsbehandelingen ontwikkeld voor elk seizoen en elk moment van het leven.

  • Moisturizers voor het lichaam, gemaakt van plantaardige oliën en verrijkt met omega 3,6,7 en 9 en vitamine A en E. Geschikt voor alle huidtypen.
  • Silky melk met een unieke textuur, bestaande uit zoete amandelolie en biologische haver melk. Geschikt voor alle huidtypes.
  • Gels "sorbet" verfrissend aloë vera-gebaseerde idealen in de zomerperiode.
  • Crèmes en lichaam boters, shea verrijkt voor de droge en zeer droge, rijpe huid en strenge winters.
  • Droog oliën voor de droge en geïrriteerde huid, dat veroudering van de huid te behouden.
  • massage oliën, uniek ontspannende momenten.

Gegarandeerd zonder parabenen, SLS en geen minerale oliën, moisturizers ons lichaam zijn ook goed voor het lichaam en de geest.

Ook in het assortiment voor het lichaam, ontdek onze smaken met of zonder alcohol en producten in reizen grootte om mee te nemen.

Vallen voor vochtinbrengende crèmes die je zintuigen en uw huid zal verrukken, een bestelling plaatst op onze website en ontvang gratis verzending (zie voorwaarden).