Hand Cream Green Valley (glazen fles)

Normaal: € 21,95 Nu: € 6,58
WEB-ONLY ACTIE: 70% KORTING
Vanwege de natuurlijke ingrediënten zijn we verplicht om de Sabon producten een uiterste verkoopdatum te geven. De huidige voorraad Hand Cream Green Valley heeft een uiterste verkoopdatum van mei 2017. Onze producten zijn tot ver na de uiterste verkoopdatum nog gewoon goed te gebruiken, maar we hebben ons wel te houden aan deze wettelijke bepaling. Daarom kunt u nu met korting genieten van de Sabon Hand Cream Green Valley.

Een beschermende en verzorgende hand crème. De Sheaboter en Aloë Vera kalmeren de huid.
200 ml
Op voorraad

Beschrijving & Tips

Een beschermende en verzorgende hand crème. De Sheaboter en Aloë Vera kalmeren de huid. Zonder Parabenen en Mineraalolie.
Gebruik 3 à 4 keer per dag om droge hande te verzorgen of te voorkomen. Inhoud 200 ml. Actie: Vanwege de natuurlijke ingrediënten zijn we verplicht om de Sabon producten een uiterste verkoopdatum te geven. De huidige voorraad Hand Cream Green Valley heeft een uiterste verkoopdatum van mei 2017. Onze producten zijn tot ver na de uiterste verkoopdatum nog gewoon goed te gebruiken, maar we hebben ons wel te houden aan deze wettelijke bepaling. Daarom kunt u nu met korting genieten van de Sabon Hand Cream Green Valley.

Ingredienten

Nee