HET SABON VERHAAL

SABON is ontstaan uit liefde voor texturen en geuren, de kunst van verzorging en pleasure, creatie en luisteren en uit de wil om mensen uren ontspanning en magie te bieden in hun stormachtige dagelijkse leven. De eerste SABON-winkel werd in 1997 geopend op Shenkin Street, in het hart van Tel Aviv, door de twee oprichters van de keten - Sigal Kotler-Levi en Avi Piatok.

 

Het SABON-verhaal begon met het handmatig maken van stevige zeep, op basis van een 70 jaar oude Australische formule, die vers en per pond werden verkocht. SABON is gespecialiseerd in het creëren van een persoonlijke en spannende ervaring, het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor het lichaam en de ziel en het beschouwen van de omgeving als onderdeel van deze ervaring.

 

SABON gebruikt alleen ingrediënten van hoge kwaliteit en hartveroverende ontwerpen en besteedt speciale aandacht aan de verpakking van producten en aan het leren begrijpen van de diepe betekenis van de term "geven". Vanaf de start was SABON zich buitengewoon bewust van de natuur en heeft daarom natuurlijke ingrediënten gebruikt met als doel bij te dragen aan het behoud van onze leefomgeving.