Tips voor perfecte lippen in slechts 10 minuten!| SABON Netherlands

Tips and trucs voor perfecte lippen in slechts 10 minuten!

 

 De lippen hebben een speciale verzorging nodig, omdat hun huid dun en kwetsbaar is, droogt snel uit en kan barsten van de kou, wind of zoutwater. Gelukkig kan je met de juiste verzorging in slechts tien minuten een groot verschil voelen!

 

Er zijn geen talgklieren in de lippen om de huid te beschermen en gehydrateerd te houden. Daardoor drogen je lippen sneller uit en kunnen makkelijk barsten. Ze bevatten ook geen melanine die tegen UV-stralen beschermt, en lopen dus veel risico op zonnebrand. De verzorgingsroutine is heel simpel en bestaat uit slechts drie stappen:

Regelmatig exfoliëren  

Met behulp van een milde scrub, speciaal ontwikkeld voor de lippen, exfolieer je lippen met draaiende bewegingen een keer per week.

Kies een zachte exfoliant die granaatappelzaden en gemalen kersenpitten bevat - twee exfoliërende, antioxiderende, hydraterende en verjongende plantaardige ingrediënten voor op de lippen. Wonderolie houdt een droge huid perfect gehydrateerd.


Dagelijks hydrateren

Breng na het exfoliëren een dun laagje lippenbalsem aan om de beschermende barrière van de huid te herstellen. Gebruik je lippenbalsem ook overnacht – breng een royale hoeveelheid balsem aan voordat je naar bed gaat voor een intensieve herstellende verzorging van je lippen.

Kies een lippenbalsem met sheaboter en granaatappelzaadolie voor een diepe hydratatie de hele dag door. Granaatappelzaadolie bevat omega-6 en -9 vetzuren die essentiële nutriënten voor de huid zijn, en zorgt dus dat je lippen zijdezacht worden.

Als je op het strand bent, gebruik een lippenbalsem met SPF  om droge en schrale lippen te voorkomen.


Voeden en een kleurtje geven

Een zacht gekleurde lippenolie is ideaal om je lippen een discrete kleur te geven en diep te hydrateren.

De nieuwste innovatie in lippenverzorging – de hydraterende, kalmerende en niet plakkerige beautyolie voor de lippen is een vegan plantaardig serum dat hydratedernde antioxiderende eigenschappen van granaatappelzaadolie met geweldige transparante glans combineert.

Het wordt aanbevolen om vooraf de lippenpolijster te gebruiken om dode huidcellen te verwijderen en de hydraterende componenten van de balsem beter te laten intrekken.

 

 

Tips and trucs voor perfecte lippen in slechts 10 minuten!
Opmerkingen