Een zomerse stemming in september | SABON Netherlands

Een zomerse stemming in september

Herfst is weer gekomen en je mist de zomer? Bewaar de zonnige dagen in je hart en je beautyritueel minstens tot de eerste sneeuw!

 

Waar denk je aan als je "zomer" zegt? Kleurrijke kleren, mooi bruin kleurtje, manicure in gekke kleuren, natuurlijke haarstyling en natte look, alsof je net in zee bent gezwommen...

 

In de herfst doe je dit alles niet meer, terwijl het nog niet te laat is om ervan te kunnen genieten!

 

Hier zijn enkele trucs waarmee je de mooie zonnige dagen zo lang mogelijk in je hart, op je gezicht en je lichaam kunt bewaren:

 

Bonte kleren dragen

 

De temperaturen dalen en je kunt natuurlijk niet meer dunne T-shirts en tops dragen. Maar er is toch geen reden om alleen zwart, bruin of grijs aan te hebben als de zomer weg is. Ga voor warme truien, vesten en jassen in bonte kleuren. De herfstcollecties zijn super mooi en kleurrijk 

 

Zeezout haarspray gebruiken

 

Als je van de zomerse haarlook houdt, van natuurgedroogd haar, "verzorgd" door zeewater, moet je weten dat je zo´n haarlook ook thuis kunt creëren. Er zijn speciale haarsprays en haarlotions die je helpen om perfecte beach waves te krijgen. Deze producten bevatten zeezout, ruiken lekker fris naar de zee en brengen het ontspannen strandgevoel mee.

 

Zonder zon bruinen: zelfbruiner 

 

Houd je van lekker bruin kleurtje van de zon? De zon heeft steeds minder kracht, maar een zelfbruiner doet wonderen! Gebruik het juiste product en je ziet er dan zo uit alsof  je net terug van een exotische vakantie bent!

 

Behoud de zomerse glow op je gezicht

 

Herfst is een ideaal seizoen voor het exfoliëren van je huid zonder het risico van pigmentplekken. Je geëxfolieerde huid blijft na mild verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden vlekkeloos schoon, diep gezuiverd en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Ga dus voor een frisse, stralende teint!

 

Na het reinigen van de poriën kan je een reinigingsolie gebruiken om de overtollig talg te verwijderen, je huid te voeden en haar balans te herstellen. Je huid krijgt een mooie gezonde glow en je voelt je gegarandeerd zo goed zoals na een dagje strand.

 

Een zomerse stemming in september
Opmerkingen